SELSKABSLOKALER PÅ PERRONEN

I Hørning, som er placeret tæt på Aarhus og Skanderborg, finder du Perronen. Her findes de helt rette lokaler til dit selskab. Der tilbydes lokaler til flere forskellige selskaber på Perronen. Dette uanset hvilken form for selskab, som du ønsker at holde. Det kan være temafest, fødselsdagsfest, jubilæum eller måske konfirmation. Perronen ønsker at imødekomme dine ønsker og forventninger til afholdelse af fest. Der er derfor muligheder for at arrangere komplette løsninger til dit selskab, da der både kan arrangeres musik og sørges for bar med dertilhørende bartender. Endvidere tilbydes der servering af forskellige menuer, som både passer til små arrangementer med lette anretninger til større selskaber med morgenbuffet, frokostbuffet samt aftenbuffet. Uanset hvilket tidspunkt på dagen I ønsker at holde selskab vil der kunne tilpasses forplejning, som stemmer overens med selskabets tema eller formål. Personalet bag Perronen har mange års erfaring fra branchen, og I vil derfor trygt kunne overlade ansvaret for jeres selskab til dem.

HOLD FEST I GODE LOKALER

Perronens selskabslokaler er ideelle til afholdelse af selskaber og arrangementer. Selskabslokalerne kan rumme fra 10 personer og helt op til 600 personer. Derfor er intet selskab hverken for stort eller for lille. Derudover er lokalerne indrettet på en måde der gør, at de kan tilpasses forskellige selskabsstørrelser og selskabstyper. Den enkle, rå og simple indretning giver jer mulighed for, at sætte det helt rette personlige præg på det selskab, som I ønsker at holde på Perronen.

Selskabslokale perronen

Selskabslokale perronen

Selskabslokalernes simple indretning med de mange muligheder er også garant for, at du kan skabe lige netop dén fest, som du har drømt om. Her kan du se, hvilke selskaber det anbefales at lokalerne kan bruges til. Det skal du dog ikke lade dig begrænse af, da Perronen er imødekommende over for både forespørgsler og idéer til, hvad selskabslokalerne i Hørning kan bruges til.

NÆR AARHUS OG SKANDERBORG

Med alle de muligheder, som Perronen tilbyder er det vigtigt, at det er let for gæster at komme både til og fra placeringen i Hørning. Perronen ligger under et kvarters kørsel fra både Skanderborg og Aarhus, hvilket gør det let at komme til og fra i bil. Derudover er der gode forbindelser med den offentlige transport i og omkring Midtjylland, hvorfor Perronen også vil være et ideelt sted at samle hele familien, som muligvis er fordelt ud over hele landet. Der er selvfølgelig også mulighed for at afholde flere arrangementer eller selskaber over weekenden på Perronen. I den forbindelse kan gæster og familie benytte sig af de mange overnatningsmuligheder, som findes i både Hørning, Aarhus og Skanderborg.

Comments are closed.