Firma catering Aarhus

Skal der bruges firma catering eller frokostordning i eller omkring Aarhus så er det vigtigt at finde et solidt frokost firma med masser af muligheder for at leverer en samlet pakke til din virksomhed. andre gode måder at give dine medarbejdere en god oplevelse på kan være en frugt ordning en frugt ordning kan jo indgå som en del af frokost aftalen jeres firma har.

Frokostordning

Frokostordning

Frokostordning = glade medarbejdere

Glade medarbejder er et must når man skal lave en god bundline til sin chef, en frokostordning giver glade mætte medarbejdere med masser af energi til arv så man kan sige at fylde benzin på sine medarbejdere er altid en god ide når man ønsker de skal yde lidt mere.

Stort udvalg af frokost

Frokost hvad er det og hvad kan det være en frokostordning kan være alt fra lune retter til smørrebrød spændende salater lidt sødt til ganen og meget mere. det mest brugte til frokost er en frokostordning med lidt af alt. det vil sige en frokost bestående af en lille lun ret, pålæg typisk 2 slags, 1 til 2 salater, lidt kage en gang om ugen osv.

En frokostbuffet koster normalt fra 39,00 kr og opefter og det er ikke altid det er det dyre der er det bedste, det er mængden af frokost der sætter prisen på din frokost menu.

Husk at vælge en frokost leverandør der er ligeglad med kontrakter en frokost aftale skal være 100 % opsigelig. for begge parter (-:

Comments are closed.