Danmark er fyldt med svinefarme, der opdrætter svin/gris

Danmark er fyldt med svinefarme, der opdrætter svin/gris

Der er ikke mange lande, der kan konkurrere med Danmark på mængden af svinefarme i forhold til mængden af indbyggere i landet. Her i Danmark er der nemlig rigtig mange svinefarme i forhold til hvor få indbyggere vi egentlig er her i landet. Der er naturligvis forskel på størrelsen af de forskellige gårde rundt omkring i landet, og nogle af dem opdrætter langt flere svin på årligt basis i forhold til nogle af de andre. Det ændrer dog ikke på det faktum, at du ikke skal køre langt ud på landet, inden du støder på den første gård, der har valgt at dedikere sit arbejde til at opdrætte svin – og det betyder selvfølgelig også, at du ikke skal køre langt ud på landet før du får øje på den første gris, der trasker rundt på en mudret mark.

Hvad bliver en gris på en svinefarm opdrættet til?

En svinefarm bliver naturligvis oprettet med det formål, at den skal tjene penge. Det betyder derfor også, at de ikke bare opdrætter svin for sjov, men derimod gør det for at tjene penge. Det gør de naturligvis ved at opdrætte deres svin til slagtning, hvorfor den gris, som du netop har set på marken skal slagtes på et tidspunkt. Det kan godt være, at den ikke skal slagtes i dag eller i morgen, men på et eller andet tidspunkt, så skal lige netop dén gris, som du har set slagtes. For at svare simpelt og kort på spørgsmålet, så bliver en gris på en svinefarm opdrættet til slagtning, men det er dog forskelligt, hvad den bliver anvendt til efter slagtningen.

Anvendelsesmuligheder

En gris anvendes til menneskeføde og bliver – som sagt – opdrættet på en svinefarm. En gris kan bruges til en lang række forskellige fødevarer, der blandt andet inkluderer flæskesteg, koteletter, fars, og bacon, mens det også er meget almindeligt at gøre brug af blodet fra grisen til at fremstille blodpølser med. Det er dog ikke det eneste, for en gris kan også sagtens bruges til at lave dyrefoder, som særligt er populære til hunde. Her er der hovedsageligt tale om tørrede svineører, som kan købes i mange dyrehandlere rundt omkring i landet. Endvidere, så er det også meget almindeligt, at der bliver gjort brug af grisens skind/hud til diverse former for beklædning. Huden bruges dog også til at fremstille fødevarer til mennesker, og her der selvfølgelig primært tale om flæskesvær.

Comments are closed.